Fotoudstilling om livet i Johannesborg

Sideløbende med den tidligere nævnte udstilling af prins Henriks samling af afrikansk kunst har Gl. Holtegaard en udstilling om livet i den sydafrikanske storby Johannesborg. På udstillingens websted kan man blandt andet læse:

Johannesburg er mulighedernes by. Hvert år strømmer immigranter i hundrede tusindvis fra hele Afrika til byen i håb om en bedre fremtid. Og Johannesburgs scene for ny kunst, musik og teater er på få år blevet en af verdens mest eksperimenterende og nytænkende. Men Johannesburg er også kontrasternes by. Få steder i verden er forskellen mellem rig og fattig større. Mens sydafrikanerne tidligere orienterede sig efter farve og kulturel egenart, er det nu i højere grad de økonomiske skel, der kendetegner folk og drager byens usynlige grænser.

prospekt Johannesburg præsenterer 18 kunstnere, der alle bor og arbejder i Johannesburg. Deres værker tager udgangspunkt i byen, dens rum og mennesker. Hver af kunstnerne har bidraget med ét enkelt fotografi, der i koncentreret form reflekterer livet i storbyen. Billederne har format af postkort og bliver vist på udstillingen som lysbilledshow og som postkort, der kan sendes fra Gl Holtegaard.

Udstillingen kan ses frem til den 26. juli 2009.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s