Anton Bergs Ghana-chokolade

Her er et Afrika-relateret produkt, der har et navn, som giver mening. Det er Anton Bergs Ghana-chokolade i Origins-serien.

Kakaoen i chokoladen kommer rent faktisk fra Ghana og emballagen er helt fri for etno-lir. Det smager også godt.

På produktets netsted kan man læse følgende:

Ghana 60% er en smuk rødlig brun chokolade. Den er lavet på Ghanesiske kakaobønner med en overraskelse af ristede kakao nibs. Nibs er små knasende stykker af kakaobønner. Den høje kvalitet af den Ghanesiske Forasterobønne er alment kendt. Den har en særlig smagsprofil, som andre afrikanske kakaobønner ikke kan levere. Det høje indhold af naturlig kakaosmør giver den en afrundet smag, der er mild og blomsteragtig. De tilsatte nibs komplementerer smagen med en koncentration af kakao, som efterlader en behagelig og rund eftersmag.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s